Sayın Üyemiz;

Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi (SBM) tarafından Birliğimize intikal ettirilen 21.01.2016 tarihli ve 2016-60050 sayılı yazıda özetle, Levhaya kayıtlı olmayan SBM kullanıcılarının (TRAMER işlemlerine erişebilen acente kullanıcıları kastedilmektedir) 1 Mart 2016 tarihinde SBM sistemlerinde pasif hale getirileceği ifade edilmekte olup, anılan tarih itibariyle bu kişilerin TRAMER'e erişimi ve sorgulama yapması mümkün olmayacaktır.

Bu kapsamda, konuya ilişkin mağduriyet yaşanmamasını teminen, ilgili personellerinizin, Birliğimiz nezdinde tutulan Levhaya kayıtlı olup olmadığının http://www.tobb.org.tr/SigortacilikMudurlugu/SigortaAcenteleri/Sayfalar/Levhaya-Kayitli-Acente-Sorgu-Sayfasi.php linkinden kontrol edilmesi, şayet kişinin Levha kaydı bulunmuyor ise, uygunluk belgesi başvurusu ile Odamızla ile irtibata geçilerek gerekli kayıt işlemlerinin tamamlanması gerekmektedir.

Saygılarımızla.

Yiğit ATEŞ

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

[{HTMLVIEW}]

[{UNSUBSCRIBE}]