Sayın Üyemiz;

İklimlendirme ve tesisat sektörünü buluşturan dünyanın en büyük fuarlarından ISK-SODEX Fuarı, 04 - 07 Mayıs 2016 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde ziyaretçileri ile buluşmaya hazırlanıyor.

7. Meslek Grubunda faaliyet gösteren üyelerimizin sektörde meydana gelen yeni gelişmelerden ve teknolojilerden haberdar olmalarını sağlamak amacıyla Odamızca söz konusu fuara günübirlik bir ziyaret (otobüs ile gidiş-dönüş ücretsiz) organize edilmesi planlanmaktadır.

05 ve 07 Mayıs 2016  Perşembe ve Cumartesi günü 2 gün gerçekleştirilmesi planlanan fuar ziyareti organizasyonuna katılmak isteyen üyelerimizin en geç 2 Mayıs 2016 Pazartesi günü mesai bitimine kadar ekte yer alan "Katılım Formunu" doldurarak ve iştirak edeceği tarihi bildirerek, [email protected] adresine mail yoluyla ya da (0264 2915340) numaralı faks aracılığıyla Odamızın Ticaret ve Belgeler Müdürlüğü'ne iletmelerini önemle rica ederiz.

Saygılarımla;

Yiğit ATEŞ

Katılım Formuna ulaşmak için tıklayınız.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

[{HTMLVIEW}]

[{UNSUBSCRIBE}]