Sayın Üyemiz;

Bilindiği üzere, Bursa İli, Yenişehir İlçesi dâhilinde Otomotiv Test Merkezi yapılmasına ilişkin iş ve işlemler Türk Standartları Enstitüsü tarafından yürütülmektedir. Bahse konu Test Merkezinin ilk etapta "Fren Test Pisti"nin yapılması planlanmaktadır.

Bu çerçevede yapılması planlanan "Fren Test Pisti"ne ilişkin veriler ile Avan projede yer alan temel özellikler TSE tarafından Odamıza gönderilmiştir. "Fren Test Pisti'nin" tüm kategorilerdeki araçların fren testleri ile ilgili ihtiyaçlarını karşılayabilmesi amacıyla pist özellikleri ile ilgili değerlendirme ve önerilere ihtiyaç duyulmaktadır.

Bu bağlamda ekte temel özellikleri verilen "Fren Test Pisti"ne ilişkin, tüm araç kategorileri düşünülerek, önerilerinizin 06.05.2016 Cuma Saat 12:00'a kadar Odamız Sanayi ve Ar-Ge Servisine ([email protected]) bildirilmesi gereğini arz ederim.

Saygılarımızla,

Yiğit ATEŞ

Konuyla ilgili yazıya ulaşmak için tıklayınız.
Teknik verilere ulaşmak için tıklayınız.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

[{HTMLVIEW}]

[{UNSUBSCRIBE}]