Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde faaliyet gösteren ve çoğunluğunu iklimlendirme sistemleri ve sıhhi tesisatçıların oluşturduğu7.Meslek Grubu Üyeleri İstanbul’da gerçekleştirilen ISK - SODEX 2016 Tesisat Fuarı’na katılarak sektörel gelişmeleri yakından takip ettiler.

SATSO 7. Meslek Komitesi organizasyonu ile gerçekleştirilen fuar ziyaret programına 3 gün boyunca Sakarya’dan 5 otobüsle toplam 175 üye iştirak etti.

 Meclis Üyesi Adem Bilgen ve Komite Başkanı Doğan Çatalbaş ev sahipliğinde gerçekleştirilen fuar ziyaret organizasyonunun oldukça verimli geçtiği belirtildi.

Yerli ve yabancı on binlerce kişinin ziyaret ettiği 2016 ISK - SODEX fuara katılan SATSO Heyeti ısıtma soğutma ve havalandırma sektöründeki ürünler ve teknolojiler hakkında bilgi edinme fırsatı buldular.

SATSO 7. Meslek Grubu adına değerlendirmede bulunan Komite Başkanı Doğan Çatalbaş, "İki yılda bir İstanbul Fuar Merkezinde yapılan Uluslararası  Isıtma, Soğutma,  Klima, Havalandırma, Yalıtım, Pompa, Vana, Tesisat, Su Arıtma ve Güneş Enerjisi Sistemleri Fuarı sektörümüzdeki yenilikleri ve teknolojiyi takip etmek adına çok önem arz ediyor. Bizde bunun farkında olduğumuzdan üyelerimizin ve bu konu ile ilgili meslek lisesi öğrencilerimizin gelişimi ve kendilerini yenilemesi adına geniş katılımlı bir organizasyon yaptık. Amacımızı fazlasıyla gerçekleştirmiş olduk. Katılım sağlayan tüm üyelerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederim." dedi.

Haber Tarihi : 9/5/2016
Haber Medya
Paylaş