Sayın Üyemiz;

T.C Sakarya Valiliği, Ticaret İl Müdürlüğü tarafından Odamıza ulaştırılan bir yazıda 06/08/2016 tarih ve 29793 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren Perakende Ticarette Uygulanacak İlke ve Kurallar Hakkında Yönetmeliğin "Yöresel Ürünler ile Üretici ve Tedarikçileri" başlıklı 12. Maddesine dayanılarak hazırlanılan 2016/2 no'lu Yöresel Ürünler Hakkındaki Genelge Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından yayımlanmıştır.

Bahsi geçen genelge kapsamında Yöresel ürünlerimizin tanınırlığının ve ulaşılabilirliğinin arttırılması amacıyla Adapazarı Dartılı Keşkek, Adapazarı Islama Köfte gibi  ilimizde belirgin bir niteliğe, üne veya diğer özellikleri ile ilimizle özdeşleşmiş olan, ilimizin kültürel mirası açısından önem taşıdığını düşündüğünüz ürünler ve bu ürünlerin üretici ve tedarikçilerinin tarafımıza en geç 28 Ekim 2016 Cuma günü mesai bitimine kadar [email protected] mail adresi üzerinden iletmeniz hususunu rica ederiz.

Saygılarımızla,

Yiğit ATEŞ

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

[{HTMLVIEW}]

[{UNSUBSCRIBE}]