Sayın Üyemiz;

Makine endüstrisi en önemli tedarik merkezi olan MAKTEK AVRASYA 2016 FUARI'nda buluşuyor.

Makine sanayisi ile imalat sanayisinin temel üretim aracı olan takım tezgâhlarının Avrasya bölgesindeki en önemli üreticileri, MAKTEK Avrasya 2016 Fuarı’nda bir araya gelecek. MAKTEK Avrasya 2016 Fuarı’nda Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen 1.000'i aşkın firması ve firma temsilciliği yer alacak.

İlgili Meslek Grubunda faaliyet gösteren üyelerimizin makine sektöründe meydana gelen yeni gelişmelerden ve teknolojilerden haberdar olmalarını sağlamak amacıyla Odamızca söz konusu fuara günübirlik bir ziyaret (otobüs ile gidiş-dönüş ücretsiz) organize edilmesi planlanmaktadır.

14 Ekim 2016 Cuma günü gerçekleştirilmesi planlanan fuar ziyareti organizasyonuna katılmak isteyen üyelerimizin en geç 13 Ekim 2016 Perşembe günü mesai bitimine kadar, [email protected] adresine mail yoluyla ya da 02642915340 numaralı faks aracılığıyla Odamızın Ticaret ve Belgeler Müdürlüğü'ne iletmelerini önemle rica ederiz.

Saygılarımızla,

Yiğit ATEŞ
GENEL SEKRETER

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

[{HTMLVIEW}]

[{UNSUBSCRIBE}]