Sayın Üyemiz,

T.C. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğünden gelen yazıya istinaden, Türkiye-Arnavutluk Tarım İş Forumu'nun, Bakanımız Sayın Faruk ÇELİK'in teşrifleriyle 28 Mart 2017 tarihinde Arnavutluk'ta gerçekleştirilmesi öngörülmektedir. Söz konusu Forum kapsamında iki ülkenin tarım sektöründe faaliyet gösteren firma temsilcilerine karşılıklı diyalog kurma imkânı sağlanmakta olup, benzer tarım iş forumları daha önce Gürcistan, İran, Ukrayna, Çekya ve Azerbaycan ile son derece başarılı bir şekilde gerçekleştirilmiştir.

Bahse konu Foruma, katılım sağlayacak, anılan ülkeyle iş yapabilme kapasitesine haiz temsilcilerin isim ve iletişim bilgilerinin ekteki tablo vasıtası ile doldurularak, 16.03.2017 Perşembe günü mesai bitimine kadar [email protected] e-posta adresine ön kayıt amacıyla iletilmesi gerekmektedir. Başvuru formu ve program ekte yer almaktadır.

Saygılarımızla ,

Yiğit ATEŞ
GENEL SEKRETER

Başvuru Formuna ulaşmak için tıklayınız.

Forum Programına ulaşmak için tıklayınız.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

[{HTMLVIEW}]

[{UNSUBSCRIBE}]