Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde faaliyet gösteren Sakarya TOBB Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi, İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre’yi makamında ziyaret ettiler.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Alican Sak ve Kurul Üyelerinden oluşan heyet,  Sakarya Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre ile iki taraf arasındaki işbirliği olanakları ve projeler üzerine istişarede bulundular.

Kurul çalışmaları hakkında İ bilgi veren Başkan Sak, Genç Girişimciler Kurulu’nun Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve SATSO’dan aldığı güç ile ilde genç girişimci potansiyelinin geliştirilmesine ve girişimcilik kültürünün gençler arasında yaygınlaşmasına öncülük ettiklerini dile getirerek “Biz Genç Girişimciler Kurulu olarak göreve geldiğimizde hedefler belirledik ve bu hedefler doğrultusunda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Kitap ve Oyuncak Bağış Kumbarası hazırlayarak çocuk genç ve yetişkinlerin böyle bir projede karşılıklı faydalanmalarını sağladık. Okul kütüphanelerine kitap bağışı kütüphane gibi çalışmalarımız devam ediyor.” dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre ise söz konusu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Genç Girişimciler Kurulu ile ortak projeler çerçevesinde çalışabileceklerini ifade etti.

Haber Tarihi : 18/1/2018
Haber Medya
Paylaş