Sayın Üyemiz,

Uluslararası Isıtma, Soğutma, Klima, Havalandırma, Yalıtım, Pompa, Vana, Tesisat, Su Arıtma, ve Güneş Enerjisi Sistemleri Fuarı ISK-SODEX 7-10 Şubat 2018 tarihlerinde Tüyap Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenecektir.

7.Meslek Grubunda faaliyet gösteren üyelerimizin sektörde meydana gelen yeni gelişmelerden ve teknolojilerden haberdar olmalarını sağlamak amacıyla Odamızca söz konusu fuara günübirlik bir ziyaret (otobüs ile gidiş-dönüş ücretsiz) organize edilmesi planlanmaktadır.

08 ve 10 Şubat 2017 Perşembe ve Cumartesi günü 2 gün
gerçekleştirilmesi planlanan fuar ziyareti organizasyonuna katılmak isteyen üyelerimizin en geç 01 Şubat 2018 Pazartesi günü mesai bitimine kadar ekte yer alan "Katılım Formunu" doldurarak ve iştirak edeceği tarihi bildirerek, [email protected] adresine mail yoluyla ya da (02642915340) numaralı faks aracılığıyla Odamızın Ticaret ve Belgeler Müdürlüğü'ne iletmelerini önemle rica ederiz.

Üyelerimize ilanen duyurulur.

Saygılarımızla,

Yiğit ATEŞ

Katılım formu için tıklayınız.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

[{HTMLVIEW}]

[{UNSUBSCRIBE}]