Sigorta Acenteleri İl Delegeliği seçim süreci başlıyor. Adaylık için 28 Haziran’da başlayacak olan başvurular, 2 Temmuz’da sona erecek. Seçimler 5 Temmuz’da Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleşecek

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Başbakanlık Hazine Müsteşarlığı tarafından ortaklaşa belirlenerek 6 Nisan 2009 tarihinde yürürlüğe konulmuş olan “Sigorta Acenteleri Sektör Meclisi ile Sigorta Acenteleri İcra Komitesi Seçimlerine Dair Usul ve Esaslar” doğrultusunda, Sigorta Acenteleri İl Delegeliği seçimleri yapılacak. Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binasında 5 Temmuz Perşembe günü gerçekleşecek seçimlerde oy kullanma süresi, saat 09.30 başlayıp, 16.30’da sona erecek.

Seçmen Listeleri SATSO’da Askıda

Adaylık Başvuruları 28 Haziran’da

İl delegesi adaylığı için başvurular ise, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası tarafından 28 Haziran Perşembe günü kabul edilmeye başlanacak olup, bu süre 2 Temmuz Pazartesi günü mesai bitiminde sona erecek. Başvurular Yönetim Kuruluna hitaben yazılmış bir dilekçe ile SATSO’ya yapılacak.

Haber Tarihi : 13/6/2018