Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde faaliyetlerini sürdüren ve çoğunluğunu Bilişim ve Telekomünikasyon alanında iştigal eden üyelerin oluşturduğu 31. Meslek Komitesi, SUBÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık ve Teknokent Genel Müdürü Prof. Dr. Şakir Görmüş’ü makamında ziyaret ettiler.

31. Meslek Komitesi’nden Meclis Üyeleri; Behlül Bayrak ve Necmettin Kırık ile Komite Başkanı Cemil Kaya, Başkan Yardımcısı İmdat Delican, Komite Üyeleri iştirak etti. Söz konusu ziyaretlerde bilişim ve telekomünikasyon sektörü ve gelişmeler ile ilgili değerlendirmelerde bulunuldu.

SATSO 31. Meslek Komitesi’nin SUBÜ ve Teknokent arasında gerçekleştirilen işbirliği ile ilgili de görüş alışverişinde bulunulan ziyaretlerde; 31. Meslek Komitesi olarak bilişim ve telekomünikasyon sektörünün daha aktif bir şekilde faaliyet göstermesi ve yerli ürünler üretme konusunda ortak çalışma platformu oluşturulması gerektiği ve bu konuda çalışmaların hız kazanması yolunda çalışmalar yapılmasına karar verildi.

Haber Tarihi : 2/11/2018
Haber Medya