Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Zehra Dirim ve Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan heyet, Sakarya Valisi Ahmet Hamdi Nayir’ hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Söz konusu ziyarete Sakarya’da kadın istihdamı, Kadın Girişimciler Kurulu’nun çalışmaları ve projeleri hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.

Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Zehra Dirim “Büyüyen Sakarya profilinde girişimci kadın sayısını ve kalitesini arttırmak bizim en büyük hedefimiz ve görevimizdir. Bu doğrultuda tüm kurum ve kuruluşlarımızın desteği ve katkısı bizim için önemlidir, işbirliği çerçevesinde hayırlı ve başarılı işlere imza atacağımıza inanıyorum.” diye konuştu

Vali Nayir,  Sakarya Kadın Girişimciler Kurulu’ndan başarılı çalışmalarının devamını diledi.

Haber Tarihi : 17/12/2018