7. Meslek Komitesi Futbol Turnuvası’nda şampiyon Saygılı Doğalgaz

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) 7.Meslek Komitesinin Organizasyonu ile yapılan Tesisat firmaları arasındaki futbol turnuvası Saygılı Doğalgaz firmasının liderliği ile sona erdi.

7. Meslek Grubu üyelerinden oluşan ve toplam 20 firmanın katılımı ile 7 haftada oynanan 51 müsabaka final maçı ile sona erdi.

Turnuvanın final gecesine; SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, Sakaryaspor Başkanı Cevat Ekşi, SATSO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Doğan Çatalbaş, 7. Meslek Komitesi’nden Meclis Üyesi Ali Candan, 7. Meslek Komitesi Başkanı Emre Şahin, firma temsilcileri ve çok sayıda futbol sever iştirak etti.

Özısı ve Karasu Doğalgaz arasında oynanan maçla turnuvanın üçüncüsü belirlenirken Saygılı ve Elmas Isı arasında oynanan müsabaka neticesinde turnuvanın birincisi beli oldu.

Buna göre SATSO 7. Meslek Grubu Turnuvasının şampiyonu Saygılı Doğalgaz olurken, ikinci Elmas Isı, üçüncülük ise Karasu Doğalgaz’ın oldu.

Turnuvanın final gecesinde oynanan veteranlar müsabakasında sportmenlik ve dostluk ön plana çıktı.

TV 264 ekranlarından Adaras Mekanik firması sponsorluğunda yayınlanan SATSO 7. Meslek Komitesi Futbol Turnuvası önümüzdeki yıl yine aynı heyecanla devam edecek.

Turnuvada dereceye giren takımlara ödüllerini SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, Sakaryaspor Başkanı Cevat Ekşi, SATSO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Doğan Çatalbaş, 7. Meslek Komitesi’nden Meclis Üyesi Ali Candan, 7. Meslek Komitesi Başkanı Emre Şahin takdim etti.

Başkan Altuğ yaptığı konuşmada şunları dile getirdi: “Yaklaşık 2 aydır devam eden bu turnuvaya ilginin yüksek olduğunu görmek bizi memnun etti. Soğuk havalarda bile hem sahada hem de tribünde inanılmaz topluluk vardı. Tesisatçıların kaynaşmasını sağlayan çok güzel bir turnuva oldu. Emeği geçen tüm firmalarımıza, oyuncularımıza, hakemlerimize ve yönetimimize çok teşekkür ediyorum.”

SATSO 7.Meslek Komitesi  (Isıtma, Soğutma, Mekanik Tesisatçılar ) Futbol Turnuvası Ödül Listesi şöyle şekillendi:

Şampiyon; Saygılı Doğalgaz, İkinci Takım; Elmas Isı, Üçüncü Takım; Karasu Doğalgaz, Ana Sponsor Ödülü; Adaras Mekanik, Turnuvaya Katkısı Olan; Hayrettin Uçkaç, Hasan Yavuz, En Centilmen Oyuncu; Rahmi Aktürk, En Centilmen Takım; Demirallar Mühendislik.

Haber Tarihi : 18/2/2019
Haber Medya
Paylaş