Sayın Üyemiz;

Erbil Building – 11. Uluslararası Yapı İnşaat, İnşaat Ekipmanları ve Belediye Ekipmanları Fuarı 22-25 Nisan 2019'da Irak Erbil'de düzenlenecektir. 

Erbil Building – 11. Uluslararası Yapı İnşaat, İnşaat Ekipmanları ve Belediye Ekipmanları Fuarı, Yapı Malzemeleri, Altyapı Projeleri ve İnşaat Mühendisliği, İnşaat Makineleri ve Aletleri, Elektrik & Elektronik Ekipman ve Teknolojileri, Isıtma, Soğutma, Havalandırma Sistemleri, Sıhhi Tesisat Teknolojisi ve bu konularda hizmet veren kuruluşlarla sektörün profesyonelleri ve ticareti ile uğraşan yöneticilerinin buluştuğu fuar, Irak da ve orta doğu da bu konuda yapılan en büyük fuarlardan biri olarak öne çıkıyor.

Geleceğin Dubai'si olarak görülen Erbil son 2 yıl içerisinde sosyal ve ekonomik alanda büyük gelişmelere sahne oldu. Milyonlarca dolarlık projelere imza atılan Erbil kentinde, alışveriş merkezleri, modern havuzlar ve bowling salonları göze çarparken, 5 yıldızlı otellerin inşa edildiği kentte İngiltere, ABD, İtalya’ya özel köyler açılırken, farklı ülkelerden insanların ve firmaların da bulunduğu bir de Royal köy bulunmakta. Son 2 yılda aralarında uluslararası bankaların da bulunduğu 15 yeni banka bölgede şube açtı. Birçok uluslararası banka ise şube açmak için girişimde bulundu. Irak'ın en güvenli bölgesi olarak gösterilen Erbil’in, savaş sonrası refah düzeyi hızla arttı. En Son Yapılan 10. Uluslararası Erbil Building 2014 Fuarına; Türkiye, A.B.D, Almanya, Avusturalya, B.A.E, Belçika, Çin, Filistin, Fransa, Hindistan, Irak, İngiltere, İran, İrlanda, İspanya, İtalya, Lübnan, Mısır, Sri Lanka, Suudi Arabistan, Suriye, Tayvan ve Ürdün olmak üzere 23 ülkeden katılım gerçekleşmiş, 149 Türk Firması, 390 uluslararası firma fuara katılım sağlamış olup 25.103 kişi ziyaret etmiştir. 

 

Fuar afişine ulaşmak için tıklayınız.

İngilizce Fuar afişine ulaşmak için tıklayınız.

 

 

 

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

 


Haber Tarihi : 8/4/2019
Paylaş