Sayın Üyemiz,

Mesleki Yeterlilik Kurumu ile Türkiye Gıda Sanayii İşverenleri Sendikası (TÜGİS) arasında imzalanan protokol gereğince hazırlanan Ulusal Yeterlilik (UY) taslakları görüşe açılmış olup www.tugis.org.tr sitesinden ilan edilmiştir.

Meyve-Sebze Püresi ve konsantresi, Meyve-Sebze suyu ve alkolsüz içecek, Mısır İşleme, Nişasta Bazlı Şeker rafinasyonu, Su ürünleri, Süt ve Süt ürünleri ve Et ürünleri üretim operatörleri olmak üzere toplam 7 adet Ulusal Yeterlilik taslağı 15 Mayıs 2019 tarihine kadar görüşe açık bulunacaktır.

Görüş bildirmek isteyen kurum ve kişilerin ekteki görüş değerlendirme formunu doldurarak [email protected] adresine veyahut iletilmek üzere 14 Mayıs 2019 tarihine kadar [email protected] adresine göndermeleri  beklenmektedir.

Saygılarımla,

Teyfik ÖZTÜRK

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

Haber Tarihi : 19/4/2019