Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde faaliyetlerini yürüten Çevre ve Şehircilik Komisyonu gerçekleştirdikleri aylık olağan toplantıda, Sakarya Muhtarlar Federasyonu Yönetim Kurulu ve Hendekli Muhtarlar ile bir araya geldi.

Söz konusu toplantılarda çevre temizliği, atıkların verdiği zararları en aza indirme, kirlilik sorunları ve çözüm önerileri görüşülerek, çevre hassasiyeti çerçevesinde işbirliği yapılacağı dile getirildi.

Çevre ve Şehircilik Komisyonu Başkanı Mehmet Tuncer Açan, “ Muhtarlarımız ile sürekli iletişim halinde kalarak çevre konusundaki hassasiyeti konusunda bilinç oluşturmaya çalışıyoruz. Yaşadığımız alanlarda çevre tahribatını en aza indirmeye ve gelecek nesillere sağlıklı bir dünya bırakmak için gayretlerimiz devam edecek.” ifadelerini kullandı.

Haber Tarihi : 25/9/2019
Haber Medya