SATSO Ticareti Geliştirme Komisyonu’nda Erenler Belediye Başkanı Kılıç’a ziyaret

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde faaliyet gösteren Ticareti Araştırma ve Geliştirme Komisyonu,  Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç’ı makamında ziyaret etti.

Ticareti Araştırma ve Geliştirme Komisyonu Başkanı Behlül Bayrak ve Komisyon Üyelerinin iştiraki ile gerçekleştirilen ziyarette Erenler ilçesinin ticari ve sosyal açıdan gelişimi, yapılması planlanan çalışmalar ve devam eden projeler ile ilgili değerlendirmeler yapıldı.

Söz konusu ziyarette konuşan Komisyon Başkanı Behlül Bayrak üyelerden gelen ve şehrin ticaretini geliştirmeye yönelik faaliyetler hakkında bilgi vererek Erenler Belediyesi’nin çalışmalar ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Söz konusu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç da Erenler’in gelişimi ve değişimi için gayret ettiklerini bu konuda sivil toplum kuruluşları ve özellikle SATSO ile işbirliğinin önemine değindi.

Ziyaret karşılıklı fikir alışverişi, iyi dilek ve temennilerin ardından sona erdi.

Haber Tarihi : 18/10/2019
Haber Medya