Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde faaliyetlerini yürüten, çoğunluğunu mobilya, halı ve ev dekorasyon ürünleri ticaretinde faaliyet gösteren firmaların oluşturduğu 8.Meslek Komitesi yıllık istişare toplantısını gerçekleştirdi.

SATSO 8. Meslek Komitesinin ev sahipliğinde gerçekleşen istişare toplantısına SATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yüksel Avşar, SATSO 8. Meslek Komitesi Başkanı Kenan Karaca, Başkan Yardımcısı Ümit Karayaka, 8. Meslek Komitesinden Meclis Üyesi Erkan Çokal ve komite üyesi Sadi Tutun ile çok sayıda sektör temsilcisi katıldı.

Gerçekleşen toplantıda sektör sorunları ve çözüm önerileri, nitelikli eleman bulmadaki sorunlar, ham madde fiyatları ve sektördeki ekonomik daralma tehlikesine karşı önlemler ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

Toplantıda konuşan SATSO Başkan Yardımcısı Yüksel Avşar, “ Odamız bünyesinde faaliyetlerini yürüten 34 meslek komitesi sektörüne yönelik çalışmalar yürütüyor. Bizler de, SATSO Yönetim Kurulu olarak komitelerimizin aldığı kararları ve meclislerde belirttikleri sektörel sorunların çözümüne yönelik titizlikle çalışıyoruz. Bu tür toplantılar meslek gruplarının kaynaşmasına ve sektörel sorunların çözümüne destek oluyor.” dedi.

SATSO 8. Meslek Komitesi Başkanı Kenan Karaca, “Gerçekleştirdiğimiz yıllık istişare toplantısı ile temsil ettiğimiz meslek komitesinin sorunlarının çözümüne destek olacağımıza inanıyoruz. Sorunları ancak birlikte aşabiliriz. Umuyoruz ki düzenlediğimiz bu tür toplantılar sektör temsilcilerimiz arasındaki iletişimi güçlendirecektir. Katılan herkese teşekkür ediyoruz.” dedi.

Toplantı karşılıklı fikir alışverişlerinin ardından sona erdi.
Haber Tarihi : 22/11/2019
Haber Medya
Paylaş