Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde faaliyetlerini yürüten ve çoğunluğunu tekstil, brode ve konfeksiyon alanında faaliyet gösteren firma temsilcilerini oluşturduğu 24. Meslek Komitesi yıllık istişare toplantısında bir araya geldi.

Gerçekleştirilen istişare toplantısına SATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yüksel Avşar, 24. Meslek Komitesi Başkanı Necmettin Koçak ve Başkan Yardımcısı, İŞKUR Sakarya İl Müdürü Tekin Kaya, SGK Sakarya İl Müdürü Erhan Çavuş ve KOSGEB Sakarya İl Müdürü Onur Kurtçu’nun yanı sıra çok sayıda komite üyesi iştirak etti.

Toplantıda 24. Meslek Komitesi Başkanı Necmettin Koçak, komite faaliyetleri, sektörel gelişmeler, sektörün geleceği için yapılması gerekenler hakkında bir konuşma gerçekleştirdi.

Komite Başkanının ardından konuşan SATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yüksel Avşar, “Bizler SATSO olarak büyük bir aileyiz, 12 bine yakın üyemiz ve 34 meslek grubumuz ile siz üyelerimizin hizmetinde çalışmaya devam ediyoruz. Bu gibi istişare toplantıları sektörel sorunların ve çözüm önerilerinin görüşülmesi açısından önem arz ediyor. Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası adına bugün katılımları nedeniyle Sayın İŞKUR Müdürümüze, SGK İl Müdürümüze ve KOSGEB İl Müdürümüze katılımları ve değerli bilgilerini bizlerle paylaşımlarından dolayı teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Toplantının devamında İŞKUR Sakarya İl Müdürü Tekin Kaya, SGK Sakarya İl Müdürü Erhan Çavuş ve KOSGEB Sakarya İl Müdürü Onur Kurtçu gerçekleştirilen projeler, verilen teşvikler ve destekler hakkında komite üyelerine detaylı bilgiler sunarak soruları yanıtladılar.  

Haber Tarihi : 27/12/2019
Haber Medya
Paylaş