Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde çalışmalarını yürüten, çoğunluğunu mobilya, halı ve ev dekorasyon ürünleri ticaretinde faaliyet gösteren firmaların oluşturduğu 8. Meslek Komitesi yılın son istişare toplantısını gerçekleştirdi.

8. Meslek Komitesinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen istişare toplantısına, SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, 8. Meslek Komitesi Başkanı Kenan Karaca, Başkan Yardımcısı Ümit Karayaka, Komite Üyeleri Erkan Çokal ile Ceyhun Kılıç ve sektör temsilcileri katılım gösterdi.

Gerçekleşen toplantıda yeni yılda sektörel beklentiler, sorunlar ve çözüm önerileri, şehrin mobilya konusunda markalaşma çabası gibi konularda görüş alışverişinde bulunuldu.

SATSO 8. Meslek Komitesi Başkanı Kenan Karaca, katılımcılara teşriflerinden dolayı iyi dileklerini belirterek komitelerinin çalışmaları, faaliyetleri, yeni yılda hedefleri gibi birçok konuda açıklamalarda bulundu.

Toplantıda konuşan SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, komitelerin kendi içinde ve komiteler arasındaki iletişimi önemsediklerini belirtti. Yönetim Kurulu Başkanı Akgün Altuğ, sözlerinde, “Komitelerimiz üyelerimizle aramızda bir köprü görevi görmektedir. Üyelerimize hizmet anlamında dokunabilmeniz için komitelerimizin üyelerin sorunları ile yakından ilgilenmeleri gerekmektedir. Komitelerimizin çalışmalarını önemsiyoruz ve aldıkları kararlar üzerinde büyük bir ciddiyet ile çalışarak sorunları kurumlara iletiyoruz.  Bu gibi komite istişare toplantıları sorunların görüşülmesi ve çözümlenmesi açısından çok önem arz ediyor. İstişare toplantılarında çıkacak her karar ve düşünce sektörünüz için faydalı olacaktır.” ifadelerini kullandı.

Toplantı karşılıklı fikir alışverişlerinin ardından sona erdi.

Haber Tarihi : 27/12/2019
Haber Medya
Paylaş