Sakarya Ticaret ve Sanayi Odasında faaliyetlerini sürdüren TOBB Sakarya İl Kadın Girişimciler Kurulu aylık olağan toplantısını gerçekleştirdi.

Söz konusu ziyaretten ve TKB yönetim kurulunu ağırlamaktan kurulu adına memnuniyet duyduğunu belirten KGK Başkanı Zehra Dirim, şehrimizde kadınlar adına yapılacak her projede destekçi olacaklarını ve işbirliğine hazır olduklarını belirterek, “Sakarya’da bir kadın kooperatifi kurmak için kolları sıvadık. Kadınlarımızın sosyal ve iş hayatında daha etkin rol oynamalarını sağlayacak her türlü projede işbirliği sağlamaya hazırız.” dedi.

Gerçekleştirilen toplantıda, Türk Kadınlar Birliği Sakarya Şube Başkanı Tevhide Yağan ve beraberindeki yönetim kurulunu ağırlandı.

Kadınların istihdama kazandırılması, küresel ısınma, iklim değişikliği konularında yapılabilecek çalışmalar üzerine değerlendirilmelerin yapıldığı toplantıda, TKB Sakarya Şube Başkanı Tevhide Yağan “TOBB Sakarya İl Kadın Girişimciler Kurulu’nun şehrimizde kadınlarımıza yeni imkanlar sağlamak adına gayret ediyorlar.  Günümüzde kadınların işi aile, ev, çocuk derken çok daha zor hale gelmektedir. Ancak biz kadınların her şeyin üstesinden gelebilecek güçte olduklarını biliyoruz. Önceki yıllarda Türk Kadınlar Birliği olarak dünyanın en büyük sorunlarından olan küresel ısınma, su fakirliği ve iklim değişikliği gibi konular üzerinde çalışmalar yapmayı planlıyoruz.” ifadelerini kullandı.

 

Haber Tarihi : 10/1/2020
Haber Medya
Paylaş