Sakarya Ticaret ve Sanayi Odasında faaliyetlerini yürüten ve çoğunluğunu ısıtma, soğutma ve mekanik tesisat sektöründe faaliyet gösteren firma temsilcilerinin oluşturduğu 7. Meslek Komitesi tarafından gerçekleşen futbol turnuvasında yarı final müsabakaları gerçekleştirildi.

Formül Plastik Bayii Akel Teknik Yapı ana sponsorluğunda devam eden turnuvanın yarı finalinde takımlar kıyasıya mücadele etti ve maç sonuçları şöyle gerçekleşti:

Çeyrek Final Sonuçları

Delta Teknik

6

3

Tek Yapı

Özler Teknik

4

2

Akel Teknik

20 Ocak Pazartesi akşamı saat 19:30’da ‘Serdivan Halı Saha’da gerçekleşek final mücadelelerinde, turnuvanın final biletini alan Özler Teknik ve Delta Teknik takımları şampiyonluk kupası için, Tek Yapı ile Akel Teknik takımları da üçüncülük mücadelesi için ter dökecekler.

SATSO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Doğan Çatalbaş, tüm sektör temsilcilerini turnuvanın final mücadelelerini izlemeye davet ederek. “Gelenek haline getirdiğimiz futbol turnuvamızın adım adım finaline yaklaşıyoruz. Final mücadeleleri kapsamında takımlarımızın güzel mücadelelerine tanık olacağız. Sakaryaspor Başkanı Sayın Cumhur Genç törene katılarak Kupayı kazanan takıma takdim edecek ve komitemizin Sakaryaspor’a destek olmak için aldığı 1965 kuruluş yılına özel formayı şampiyon takıma hediye edecek. Turnuvaya oynayarak ve seyrederek katkı veren tüm takım ve sektör temsilcilerine teşekkür ediyor ve herkesi final karşılaşmalarını izlemeye davet ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Haber Tarihi : 17/1/2020
Haber Medya
Paylaş