Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde faaliyetlerini yürüten ve çoğunluğunu danışmanlık ve emlak müşavirliği sektöründe faaliyet gösteren firma temsilcilerinin oluşturduğu 28. Meslek Komitesi Başkanı Hüseyin Balta, Başkan Yardımcısı İsmail Başavcı ve Meclis Üyesi Emrullah Terzioğlu, Adapazarı Tapu Müdürü Oğuz Keser’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette sektörel sorunlar karşılıklı olarak görüşülerek damga vergisi, bayan personel istihdam oranı konularında görüş ve öneriler değerlendirildi. İki kurumun iletişim kanallarını daha da geliştirme konusunda fikir birliğine varıldı.

Program hakkında görüşlerini bildiren SATSO 28. Meslek Komitesi Başkanı Hüseyin Balta, “Bugün sektörümüz adına çok önemli bir ziyaret gerçekleştirdik. Sayın Adapazarı Tapu Müdürümüz Oğuz Keser ile birçok konuda karşılıklı olarak fikir alışverişinde bulunduk. Üyelerimiz adına sorunlarımızı belirttik ve çözüm önerilerimizi kendilerine ilettik. Tapu Müdürlüğümüz ile daha fazla iletişim halinde bulunarak sektör adına yol kat edeceğimizi düşünüyoruz.” ifadelerini kullandı.


Haber Tarihi : 6/3/2020
Haber Medya
Paylaş