Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde faaliyetlerini yürüten Çevre ve Şehircilik Komisyonu, Sakarya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanlığı ile imzalanan protokol kapsamında öğrencilere ders verdi.

SAÜ Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü öğrencilerini iş dünyasının temsilcileri ile buluşturup onların sektörel problemlerden, uygulanan projelerden haberdar etmek ve üniversite- sanayi işbirliğini artırmanın amaçlanarak düzenlenen eğitimlerin ilki Çevre ve Şehircilik Komisyonu Başkan Yardımcısı Fatih Boztepe gözetiminde gerçekleşti.

Gerçekleşen eğitimde çevre bilinci, sanayi atıklarının değerlendirilmesi gibi çevre-sanayi entegrasyonuna yönelik birçok konuda bilgiler aktarıldı.

Planlanan eğitimlerin ikincisi SATSO Çevre ve Şehircilik Komisyonu Başkan Yardımcısı S. Gamze Ergene gözetiminde gerçekleştirilecek.

Haber Tarihi : 6/3/2020
Haber Medya