Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde faaliyetlerini yürüten Çevre ve Şehircilik Komisyonu, Kocaeli Sanayi Odasında çalışmalarını yürüten ve çoğunluğunu makine kurulum, hurda atık bertarafı ve enerji sanayi sektöründe faaliyet gösteren firma temsilcilerinin oluşturduğu 27. Meslek Komitesi üyeleri ile bir araya geldi.

Kocaeli Sanayi Odası’nda gerçekleşen ortak toplantıya;  SATSO Çevre ve Şehircilik Komisyonu Başkanı Tuncer Acan, Başkan Yardımcısı Gamze Ergene, Komisyon Üyeleri Fatih Boztepe, Seda Tünay, Alper Tatlı, Çetin Kahya, KSO 27. Meslek Komitesi Başkanı Uğur Meral, Başkan Yardımcısı Serjan Tanyeri, Komite Üyesi Sinan Sevim, Meclis Üyesi Muhammet Saraç, Meclis Üyesi Sedat Açıldı ve KSO İş Geliştirme Sorumlusu Aynur Hacıfettahoğlu iştirak etti.

Toplantıda SATSO Çevre ve Şehircilik Komisyonu, KSO 27. Meslek Komitesi ve KSO Çevre İhtisas Komisyonu’nun yapısı, faaliyetleri ve projeleri hakkında karşılıklı olarak bilgi alışverişi gerçekleştirildi. Sakarya Nehri’nin son durumu, atık problemleri, şehrimizde gerçekleştirilen “Sakarya’da Tüm Yönleriyle Atık Yönetimi Paneli” ve Şahabettin Bilgisu Çevre Ödülleri gibi gündem maddelerinin görüşüldüğü toplantıda heyet, bundan sonraki çalışmalarda ortak hareket edilmesinin önemini vurgulayarak ortak projeler yürütülmesi kararı aldı.

Haber Tarihi : 13/3/2020
Paylaş