Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinden faaliyetlerini yürüten TOBB Sakarya İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi, TOBB Bursa İl Kadın Girişimciler Kurulu’nun 17 Nisan 2020 tarihinde gerçekleşecek olan ‘Zirvedeki Kadınlar’ etkinliğinin lansman programına katıldı.

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Mutfak Akademi uygulama restoranında gerçekleşen lansman programına TOBB Sakarya İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Zehra Dirim, Başkan Yardımcısı Dilek Özel, İcra Komitesi Üyesi Nazan Güngörsün, BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Muhsin Koçaslan, TOBB Bursa Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Sevgi Saygın, TOBB Doğu Marmara Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri, İcra Kurulu Üyeleri ve kadın girişimciler iştirak etti.

Kadınların ekonomiye kazandırılması amaçlanan ve 17 Nisan’da gerçekleşecek olan etkinlikte Türkiye’nin önde gelen girişimci kadınları, diğer kadın girişimcilerle tecrübelerini paylaşacak.

Haber Tarihi : 13/3/2020