Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Bünyesinde çalışmalarını yürüten ve çoğunluğunu Sağlık, Temizlik ve Kozmetik Ürünleri ticareti sektöründe faaliyet gösteren firma temsilcilerinin oluşturduğu 15. Meslek Komitesi, son zamanlarda tüm dünyada hızla etkisini gösteren koronavirüs’e karşı ülkemizde alınan tedbirlerin önemine vurgu yapmak ve tüm sağlık çalışanlarına destek olmak amacıyla bir araya geldi.

Desteklerini paylaştıkları bir video ile gösteren 15. Meslek Komitesi Başkanı Davut Acunman ve komite üyeleri, vatandaşlarımızın çok gerekmedikçe evlerinden çıkmamaları, sosyal mesafeyi korumaları, hijyen kurallarına dikkat etmeleri gibi birçok konuda mesajlar vererek tüm ecza ve sağlık sektörü çalışanlarına teşekkür ettiler.

Konu hakkında görüşlerini dile getiren 15. Meslek Komitesi Başkanı Davut Acunman, bu zor günlerde birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaparak, “Koronavirüs salgınına karşı alınabilecek her türlü önlem hepimizin geleceğe tutunmasında kilit rol oynamaktadır. Bu salgında her vatandaşımız risk altında olduğunu unutmamalı ve yetkililerimizin tüm uyarılarını dikkate almaya özen göstermelidir. Alınan her tedbir bizlerin ve toplumun güvenliği içindir. Gerekmedikçe evimizden dışarı çıkmamalı ve hijyen kurallarına riayet etmeliyiz. Ülkemizin bu zor günlerinde insanların sağlığı için canla başla çalışan tüm sağlık sektörü çalışanlarımıza SATSO 15. Meslek Komitesi olarak teşekkür ediyoruz. Kendileri ile görev başında olmaktan gurur duyuyoruz.” ifadelerini kullandı.

Başkan Acunman ayrıca, Kocaeli Ticaret Odası’nda çalışmalarını yürüten sağlık sektörü temsilcilerini de aynı desteğe davet etti.



İlgili video’yu izlemek için lütfen tıklayınız



Haber Tarihi : 25/3/2020
Haber Medya
Paylaş