KARAR:1

Sakarya Tenis Akademisi Spor Eğlence Gıda San. ve Tic. Ltd. Şti.’nin 28.07.2020 tarihli, Aygın Tarım Ürünleri Gıda Maddeleri Spor Tesisleri Teks. ve İnş. Malz. İth. İhr. San. ve Tic. Ltd. Şti. ’nin 28.07.2020 tarihli, Sakarya Gücü Spor Kulübü Derneği Başkanlığı Erenler İktisadi İşletmesi’nin 28.07.2020 tarihli, Sakarya Akuapark Havuz İşletmeciliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin 28.07.2020 tarihli dilekçeleri görüşüldü.

Halı saha işletmeciliği yapan meslek grubu üyelerimizden gelen dilekçelerde, ilgili üyelerimizin ekonomik olarak zorlandıkları, işletmelerini kapatma noktasına geldikleri, uzun süredir kapalı olmaları sebebiyle mağdur oldukları ve gerekli hijyen kurallarına uyarak tekrar işletmelerini açmak istedikleri belirtilmiştir.

Pandemi sonrası yeni normalleşme kapsamında çoğu sektörde yasakların kaldırılması, hatta zaman kısıtlamalarının da kaldırılmasına rağmen halı sahaların halen kapalı olduğu, halı saha işletmeciliği yapan meslek grubu üyelerimizin gerekli hijyen kurallarına uyarak tekrar işletmelerini açmaları için söz konusu yasağın kaldırılması hususunda Sakarya Valiliği’ne ve ilgili Bakanlıklar nezdinde girişimde bulunulması için Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne yazı yazılmasına.28.07.2020/31


Haber Tarihi : 7/8/2020
Paylaş