Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde faaliyetlerini yürüten TOBB Sakarya İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi, Sakarya’da faaliyet gösteren girişimci kadınların işletmelerini ziyaret etti.

2021 yılının SATSO’da “Üyelerle İletişim Yılı” olarak belirlenmesi kapsamında icra komitesinin girişimci kadınlar ile iletişimi daha da etkin tutmak amacıyla gerçekleştirilen ziyaretlere İcra Komitesi Başkanı Zehra Dirim, Başkan Yardımcısı Dilek Özel ve Komite Üyesi Öykü Sena Aydeniz iştirak etti.

Ziyaretlerin ardından değerlendirmede bulunan İcra Komitesi Başkanı Zehra Dirim; “Odamız tarafından 2021 yılının üyelerimizle iletişim yılı olarak belirlenmesi amacıyla şehrimizdeki kadın girişimcilerimizin iş yerlerine bir dizi ziyaretlerde bulunduk. Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi olarak Sakarya’da kadın emeğinin öneminin kavramak ve kadınlarımızın ekonomik yaşamda da çok etkin olacakları bir düzen oluşturmaya çalışıyoruz. Bu bağlamda da girişimci kadınlarımız ile sürekli iletişimde bulunuyoruz. Özellikle bugün gerçekleştirdiğimiz ziyarette Serdivan ilçemizde bulunan bir iş merkezinin tamamıyla kadın girişimcilerin işletmelerinden oluşması bizler oldukça memnun etti. Kadınlarımızın nitelik ve nicelik olarak artışları bizleri mutlu ediyor.” ifadelerini kullandı.

Haber Tarihi : 11/2/2021
Haber Medya
Paylaş