Sayın Üyemiz,

Odamız ve TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi (TOBB ETÜ-SEM)  işbirliğiyle 5 Ağustos Perşembe Günü saat 14.00’ te “İş ve Aile Yaşamında Kuşak Yönetimi Eğitimi” Dr. Sn. Cengiz TAVUKÇUOĞLU’ nun sunumuyla Zoom uygulaması üzerinden online gerçekleştirilecektir. Eğitime katılım ücretsiz olup, kayıt yaptırmak zorunludur. Kayıt yaptıran katılımcıların mail adreslerine Zoom eğitime katılım linki gönderilecektir. Eğitim kayıt linkine ulaşmak için tıklayınız.
Eğitimin %60’ ına katılım sağlayanlar adına katılım belgesi hazırlanacak ve e-posta adreslerine gönderilecektir.

Katılımınızı önemle rica ederiz.

Zoom giriş bilgileri:

Topic: İş ve Aile Yaşamında Kuşak Yönetimi Eğitimi, Sakarya TSO - 5 Ağustos 2021
Time: Aug 5, 2021 01:30 PM Istanbul

Join Zoom Meeting

Meeting ID: 844 1057 2035
Passcode: 100508

Eğitmen öz geçmişine ulaşmak için tıklayınız.

“İŞ VE AİLE YAŞAMINDA KUŞAK YÖNETİMİ”
“X” KUŞAĞINDAN “C” KUŞAĞINA
AMAÇ

Bilgi ve hızın birleştiği bu çağda kurum çalışanlarının işlerini en hızlı ve en doğru şekilde yapabilmelerinin sağlanması çatışmanın önlenmesi ve iş yaşamına ait problemlerin çözümü ile mümkündür. Eğitimin amacı, öncelikle aile bireylerinin sonra iş yaşamında her birinin karakteri, beklentileri, yaşama amacı, içinde bulundukları koşullar, iş yapış şekilleri farklı olan çeşitli kuşaklardan oluşan çalışanlara kuşak farklılıklarının anlatılarak birbirlerini anlamalarının sağlanması hedeflenmektedir. Böylece örgütsel performansın ön koşullarından olan başarılı insan ilişkileri ve etkili iletişim konusunda farkındalık yaratmaktır.
Akademik, teorik ve pratik bilgiler eğlenceli bir üslupla paylaşılacaktır.

İÇERİK :
Helikopter Aileler
Korumacı aile tutumlarının iş yaşamına yansımaları
Geçmişin paradigması ile bu günü anlamaya çalışmak.
Dünya çapında iş dünyasında kuşaklar.
Sessiz Kuşak.
Baby Boomers’lar, X, Y ve Z Kuşakları.
Neden “C” Kuşağı böyle oldu ?
Kuşakların temel özellikleri ve farklılıkları.
Kuşakların İletişim Süreci ve Algıları.
Kuşakların işe bakış açıları ve iş yaşamından beklentileri.
Kuşakların Kariyer algıları ve liderlik tarzı beklentileri.
Değişen iş yaşamı ve gelecek.
Duyuru Tarihi : 2/8/2021