İlgi : Kocaeli Ticaret Odası'nın 27.07.2021 tarihli ve 31674531-100-15581 sayılı yazısı.

Kocaeli Ticaret Odası'nın ilgide kayıtlı yazısı ile, Avrupa İşletmeler Ağı kapsamındaki Kocaeli Ticaret Odası ve Doğu Marmara ABİGEM işbirliğinde Co-Matching İkili İş Görüşmeleri etkinliğinin 25 Ağustos 2021 Çarşamba günü online olarak gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Yazıda devamla, bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan CoMatching ikili iş görüşmeleri kapsamında dünyanın çeşitli ülkelerinden firma temsilcilerinin, Türkiye pazarında stratejik ortaklar bulmak, yatırım ve ticaret ortamını değerlendirmek üzere sanal ortamda ülkemizden firmalarla bir araya geleceği ve yerli firmaların, ürün, proje ve hizmetlerini sunma, yurtdışı bağlantıları ile iş ağlarını geliştirme, yeni ticari ve teknolojik işbirlikleri ve proje ortaklıkları kurma imkanı bulacakları belirtilmektedir.

Söz konusu etkinliğe başvurmak isteyenler https://co-matching-2021.b2match.io/ adresinden detaylı bilgilere ulaşabilmektedir.
Duyuru Tarihi : 3/8/2021