25 – 26 Ekim 2021 / Saat : 10.30 – 16.00

Sayın Üyemiz,

Avrupa Komisyou tarafından desteklenen ve Tek Pazar Programının “İşletmelerin Rekabeti ve KOBİ’ler” başlığı kapsamında kümelerin desteklenmesi amacı ile Ortak Küme Girişimleri (Euroclusters) Çağrısı yayınlanmıştır. Çağrı, kümelerin desteklenmesi alanında elde edilen olumlu tecrübeyi , küme organizasyonlarının farklı kurumlarla işbirliği temeline dayanan Ortak Küme Girişimleri’nin kurulması ile sürdürmeyi amaçlamaktır. Çağrı ile AB işbirliği ağlarının güçlendirilmesi, Avrupa sanayi/sektörel ekosistemlerin krizlere daha dayanıklı hale gelmesi, işletmelerin yeşil ve dijital dönüşümünü güçlendirilmesi hedeflenmektedir.

Ortak Küme Girişimleri (Euroclusters) Çağrısı kapsamında gerçekleştirilecek 2 günlük sürecek olan eğitim 25 ve 26 Ekim tarihlerinde online bir platform aracılığıyla gerçekleştirilecektir. Eğitimde çağrının genel kapsamı, başvuru şartları ve çağrıya yönelik teknik hazırlıklar kapsamında proje başvuru şablonu ve proje bütçe şablonu incelenecektir.

İlgili etkinliğe kayıt için tıklayınız.

Duyuru Tarihi : 22/10/2021