Sayın Üyemiz,

7 Aralık 2021' de Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek olan İstanbul Sanayi Odası 15. Sanayi Kongresi "Başka Türlü Mümkün: SÜRDÜRÜLEBİLİR GELECEK İÇİN DÖNÜŞÜMÜ BİRLİKTE TASARLAMAK" temasıyla düzenlenmiştir. 15. Sanayi Kongresi'nde Yine Birlikte, Yeni Dünyayı, Yeniden Tasarlıyoruz çağrısına katılmaya davet ediyoruz.

İstanbul Sanayi Odası 15. Sanayi Kongresi'nde Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Çözümler Ağı Başkanı Prof. JEFFREY SACHS ve sürdürülebilir iş ve sürdürülebilir sermaye alanındaki çalışmalarıyla tanınan, Thinkers50 üyesi, G20, G7 ve COP23'ün uluslararası sesi, ödüllü yazar MARGA HOEK'i ağırlanacaktır.

Sanayide sürdürülebilir dönüşümün ele alınacağı PANEL'ler, temiz üretim, dijitalleşme, işin geleceği ve sürdürülebilir finans başlıklarında SERBEST KÜRSÜ ÇALIŞTAYLARI ve sürdürülebilirlik performans göstergeleri, kurumsal karbon ayak izi, enerji verimliliği, inovasyon konularında SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK 101 EĞİTİMLERİ'nin yer alacağı 15. Sanayi Kongresi'nde sanayinin alanına giren her konuda Başka Türlü Mümkün çağrısını yükseltelim! Sürdürülebilir bir gelecek kurmanın ancak iş insanlarından akademiye, sivil toplumdan karar alıcılara tüm paydaşların katılımıyla gerçekleşebileceğine inanan İstanbul Sanayi Odası, kongrede sizleri de görmekten memnuniyet duyacaktır.

Kongre ile ilgili detaylı bilgiye ulaşmak ve kayıt yaptırmak için www.iso.org.tr/sanayi-kongresi adresini ziyaret edebilirsiniz.

Kongreye katılım ücretsizdir!
Duyuru Tarihi : 24/11/2021
Paylaş