Sayın Üyemiz,

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde faaliyet gösteren değerli üyelerimiz ve ‘’BMC’’ firması yetkililerin katılımı ile 13 Ocak 2022 Perşembe günü saat 09:30’da Odamız "BMC Anadolu Buluşmaları - Tedarikçi Günü" etkinliği düzenlenecektir.

1964 yılında kurulan, savunma sanayi ve otomotiv sektörlerinde faaliyet gösteren firma, sayıları 3500'ün üzerindeki çalışanları ile otobüs, kamyon ve savunma sanayiine yönelik özel araçlar, zırhlı araçlar, taktik tekerlekli araçlar ve lojistik destek araçlarının üretimini yapmakta ve satış sonrası hizmetlerini sunmaktadır.

Söz konusu etkinlik firmanızın önemli sanayi kuruluşlarıyla doğrudan ilişki kurma şansı yakalaması ve küresel ticarette daha etkin bir yer alması adına sizlere çok önemli bir fırsat sunmaktadır. Katılımınızı rica ederiz.

Duyuru Tarihi : 20/12/2021