Sayın Üyemiz,

T.C. Ticaret Bakanlığı, TOBB, TİM, OSBÜK koordinasyonunda ve İstanbul İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği ev sahipliğinde ekte sunulan program çerçevesinde 22 - 23 Mart 2022 tarihlerinde "Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri” gerçekleştirilecektir. Seminerlere katılımınız hem T.C. Ticaret Bakanlığı tarafından sağlanan Devlet Yardımları, T.C. Ticaret Bakanlığı'nın güncel online hizmetleri ve günümüz dış ticaretinin en önemli konularında deneyimli uzmanların sunumlarını izleme, bu konularda bilgilerinizi geliştirme ve uygulamada karşılaşılan sorunlara yanıt alma olanağı bulacak olmanız hem de mevcut ihracatınızın geliştirilmesi, yurt dışı pazarlardaki rekabet gücünüzün artırılması ve yeni pazarlara erişiminiz açısından önem arz etmektedir. Webinar şeklinde gerçekleşecek seminere katılım ücretsizdir. Seminer bitiminde katılımcılara "Katılım Belgesi” verilecek olup, söz konusu belge katılımcıların bildirdikleri e-posta adreslerine bilahare gönderilecektir.

İSTANBUL İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ
Uygulama-Eğitim-İletişim Şubesi