Bosna Hersek Cumhuriyeti'nin Živinice Belediyesinden Odamıza gönderilen yazıda First International Meetings- Zivinice Open 2024 etkinliğinin 2-6 Ağustos 2024 tarihleri arasında gerçekleştirileceği bildirilmiştir.

Bu etkinlikte, Bosna Hersek'teki tüm yönetim kademelerinden temsilcilerin yanı sıra, ekonomi ve enerji alanlarındaki uzmanlar bir araya gelecektir. Ayrıca, uluslararası ticaret odaları ve kuruluşlardan ve Bosna Hersek'teki diplomatik misyonlardan birçok temsilcinin katılımı beklenmektedir.

Etkinliğin amacı, Živinice Şehri'ni yerel ve uluslararası ekonomik sektörler arasında iş birliği ve ağ oluşturmayı teşvik eden bir ortam olarak tanıtmaktır. Bu etkinlikte, Bosna diasporasının potansiyeli değerlendirilecek ve Bosna Hersek'te daha umut verici bir gelecek yaratılmasına odaklanılacaktır. Uluslararası ve yerel uzmanlarla yapılan diyaloglar aracılığıyla, ekonomik kalkınma, iş ortamı, yeşil gündem ve karbonsuzlaşma konularına odaklanılacaktır.

İlgili yazıya ulaşmak için tıklayınız.

Duyuru Tarihi : 5/7/2024