Kocaeli Ticaret Odası ve Doğu Marmara ABİGEM iş birliğinde organize edilen ve Odamızın da partner olarak yer aldığı Co-Matching İkili İş Görüşmeleri Etkinliği, 27 Ağustos 2024 tarihinde çevrim içi olarak gerçekleştirilecektir.

Co-Matching etkinliğinde, bulunduğunuz ortamdan sisteme online bağlanarak ilgili sektörlerde faaliyet gösteren yabancı firma temsilcileri ile görüşmelerde bulunabilecek ve olası iş birliklerini değerlendirebileceksiniz. İlgili Sektörler:

· Makine İmalatı

· Metal & Metal İşleme

· Plastik & Kauçuk

· Otomotiv & Otomotiv Yan Sanayi

· Kimya

· İnşaat & Yapı Malzemeleri

· Orman Ürünleri ve Mobilya

· Enerji

· Elektrik – Elektronik

· Bilişim Teknolojileri

· Gıda

· Turizm

· Gayrimenkul

· Dayanıklı Tüketim Malzemeleri

Co-Matching Etkinliği’nde,

- Sektörün önde gelen firmalarına ürün, proje ve hizmetlerinizi sunabilir,

- Yurtdışı bağlantıları ile iş ağınızı genişletebilir,

- Yeni ticari ve teknolojik iş birlikleri ve proje ortaklıkları kurabilirsiniz.

Kayıt için: https://co-matching2024.b2match.io/ (Katılım ücretsizdir)

Önemli Not: Etkinliğin dili İngilizce olup, firma profillerinin sisteme İngilizce olarak kaydedilmesi gerekmektedir. Etkinlik esnasında tercüman desteğine ihtiyacı olan katılımcılar, profil kaydını yaparken sistem üzerinden tercüman talebinde bulunabilirler.

Duyuru Tarihi : 7/8/2024