Sayın Üyemiz,

TOBB tarafından Odamıza iletilen yazıda Dünya Bankası desteğiyle, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı koordinatörlüğünde yürütülen Türkiye Yeşil Sanayi Projesi kapsamındaki TÜBİTAK çağrılarının başvuruya açıldığı belirtilmiştir. TÜBİTAK TEYDEB 1801 kodlu program kapsamında yürütülecek çağrılarda; Türkiye'de sanayinin sürdürülebilir ve verimli yeşil dönüşümünü desteklemek üzere, bahse konu çağrılar kapsamında desteklenecek projelere hibe ve geri ödenebilir finansman sağlanacaktır.

Bu kapsamda; TÜBİTAK TEYDEB ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği iş birliğinde, söz konusu çağrıların tanıtımının yapılması ve süreçler hakkında bilgi paylaşılması amacıyla, 20 Eylül 2024 tarihinde saat 10.00 - 11.30 saatleri arasında ekte yer alan program uyarınca çevrim içi bir bilgilendirme toplantısı yapılacaktır. Bilgilerinize sunarız.

İlgili EK'e ulaşmak için tıklayınız.

Duyuru Tarihi : 17/9/2024