Mentör Başvurusu

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası tarafından geliştirilen “Girişimcilere Yönelik Mentorluk Programı” yeni iş kuran ya da büyümekte olan girişimcilere, tecrübeli iş insanları ve uzmanlar tarafından sağlanan mentorluk hizmetidir.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası tarafından geliştirilen Girişimcilere Yönelik Mentorluk Programında gönüllü mentör olarak danışmanlık yapmak isteyen uzmanların başvuru formunu 18 Ekim 2024 tarihine kadar doldurmasını rica ederiz.

Kimler Mentor Olarak Başvuru Yapabilir?

Tecrübeli İş İnsanları

Sektör Uzmanları

Akademisyenler ve Eğitimciler

Yatırımcılar

İş Danışmanları

Girişimcilik Ekosistemine Katkıda Bulunmuş Profesyoneller

Mentorden Beklentiler

En az 5 yıl iş deneyimine sahip olmak.

Girişimcilere zaman ayırabilecek ve onların gelişimlerine katkıda bulunacak bir program yapısında çalışmak istemek.

Güçlü iletişim becerilerine sahip olmak ve bilgilerini paylaşmaya istekli olmak.

SATSO'nun mentorluk süreçlerine ilişkin kurallar ve sorumlulukları kabul ediyor olmak.

Süreçlerle ilgili tüm toplantı ve eğitimlere katılmak.

Programlar boyunca gerekli geribildirim, raporlama ve değerlendirme sürecine destek olmak.

Belirlenen takvime göre girişimciler ile düzenli görüşmelere katılım sağlamak.

Duyuru Tarihi : 27/9/2024