Sayın Üyemiz;

Sakarya Ticaret Sanayi Odası olarak üyelerimizin iş hacminin artmasına ve yerelde yapılan işbirliklerinin artırılmasına önem veriyoruz. Bu kapsamda Sanayi ve Ar-Ge Komisyounumuz tarafından geliştirilen “Tedarikçi Havuzu Projemiz” kapsamında ilimizde faaliyet gösteren firmaların yerel tedarikçiler ile buluşmalarını sağlıyoruz.

İlimizde imalat sektöründe faaliyet gösteren yurtdışı menşeli bir firma kendine Çelik Konstrüksiyon ve Elektrik Kurulum  alanında faaliyet gösteren yerli tedarikçiler aramaktadır. Hizmet alımı yapılacak alanlar; firmanızın iştigal konuları arasındaysa ekli formu doldurup 30 Ocak 2021 tarihine kadar [email protected] adresine göndermenizi rica ederiz.

İlgili formun eksiksiz doldurulması çok önemlidir. Başvurular tamamlandıktan sonra uygun bulanan firmalar; satın alma temsilcileri tarafından ziyaret edilerek; olası işbirlikleri ve süreçler hakkında görüşmeler yapılacaktır.

Forma ulaşmak için tıklayınız.

Duyuru Tarihi : 21/1/2021