Japonya Hükümeti tarafından finanse edilen ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) tarafından Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve Kalkınma Ajansları ile iş birliği içinde yürütülen COVID-19 Krizine Yanıt ve Dayanıklılık Projesi kapsammda kırılgan sektörlerdeki işletmelere yönelik eğitim ve mentorluk ihtiyaçlannin çerçevesini belirlemek üzere bilimsel yöntemler ile gerçekleştirilmektedir. 

Bildiğiniz üzere, tüm dünya son bir yıldır COVID-19 krizi ile karşı karşıya bulunmaktadır. Pandemi (salgınlar), doğal ya da diger afetler, savaşlar gibi çeşitli krizlerden kaynaklanan riskler ve işletmelerin bu risklere yönelik önlem alması, en az etkilenecek şekilde stratejiler ve eylem planları geliştirerek uygulaması için sorunları ve ihtiyaçları tespiti önem taşımaktadir. Söz konusu ihtiyaçların tespitine yönelik anketimize vereceğiniz cevaplar ile ilgi göstereceginiz hassasiyet ve duyarhilg1niz íçin tesekkür ederiz.

Anket Bağlantı Linki https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfwxfDlo8eA4Dc6cwSGuygCC8VIJ6B2xQFQpFWzgH_PLzUrag/formResponse

Duyuru Tarihi : 26/1/2021
Paylaş