Sayın Üyemiz,

Üyelerimizin uluslararası rekabet güçlerini ve ihracat kapasitelerini artırmalarını sağlamak amacıyla Doğu Marmara Kalkınma Ajansı desteği ile Odamız bünyesinde kurulan “Sakarya Uluslararası Ticareti Geliştirme Merkezi” üyelerimize hizmet vermeye devam etmektedir.

Merkezimiz üyelerimize ücretsiz ihracat danışmanlığı hizmeti sağlamayı planlamakta olup; ilk etapta “Sakarya Sektör Analizi Raporu, Nisan 2021”de belirlenen Makine İmalatı, Mobilya İmalatı, Süs Bitkiciliği ve Kauçuk ve Plastik Ürünlerin İmalatı sektörlerinde faaliyet gösteren üyelerimize Kurumsal Kapasite ve İhracat Yetkinlik Analizleri yapılarak bu firmalara özel ücretsiz “Analiz Raporu” ve “Eylem Planı” hazırlanacaktır.

Ayrıca, hizmetin devamında bu firmalardan ihracat yetkinlikleri yeterli bulunanlar için de, uzmanlar tarafından ücretsiz “Firmaya Özel İhracat Hedef Pazar Araştırması Raporu” hazırlanacak olup aynı zamanda ihtiyaçları doğrultusunda da “Danışmanlık Desteği” verilecektir.

Hizmet kapsamında verilecek olan bu Ücretsiz İhracat Danışmanlığı” ndan yararlanmak isteyen üyelerimizin 11 Mayıs 2021 Salı günü 16.00’ya kadar aşağıdaki linkte bulunan “İhracat Danışmanlığı Talep Formu” nu doldurarak, başvurmalarını Odamıza iletmeleri gerekmektedir.

Duyuru Tarihi : 4/5/2021