Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası, 2020 yılında Oda camiasına katılan yeni üyelerine yönelik tanıtım toplantısı gerçekleştirdi.

Webinar platformu eşliğinde gerçekleşen toplantıya Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, Genel Sekreter Teyfik Öztürk SATSO Yönetim Kurulu Toplantı Salonundan iştirak ederken, çok sayıda yeni üye firma temsilcisi de online olarak katıldı

Toplantıda SATSO tarihi, işleyişi, çalışmaları, projeleri, bünyesindeki meslek komitesi, komisyon ve kurulların çalışmaları hakkında ayrıntılı bilgi verildi.

“Omuz Omuza Sakarya İçin Çalışacağız”

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Yönetim Kurulu Başkanı Altuğ şunları dile getirdi; “Sizler de artık Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası ailesinin bir ferdisiniz. Bizim için kurumsal aidiyetin ve beraberliğin her şeyden önce geldiğini bilmenizi isterim Öncelikle böyle zorlu bir süreçte iş yeri açarak hem ilimiz, hem ülkemiz ekonomisine sağlamış olduğunuz değerli katkılar için teşekkür ederim. Bu dönemde hep beraber omuz omuza çalışarak şehrimizi daha güçlü, daha yaşanabilir hale getirmek için çalışacağız. Bugün baktığımızda tüm zor şartlara rağmen Sakarya, yoğun yatırımların yapıldığı bir bölgedir. Biz; önemli ve tercih edilen bir sanayi kenti olmanın yanı sıra, kuruluşundan bu yana ticaretin önemli bir merkeziyiz. Verimli tarım arazileri ile bir tarım şehri, aynı zamanda doğal zenginliklerimizle de bir turizm bölgesiyiz.”

“100 yılı aşkın tarihimiz”

Yeni üyelerin görüşlerini ve önerilerini de dinleyen Başkan Altuğ, “ Sakarya Ticaret Ve Sanayi Odası olarak şehrin en büyük mesleki ve sivil toplum örgütüyüz. Sizlerden aldığımız güç bizlere şehrin her konusunda söz sahibi olma ayrıcalığını da veriyor. Üyelerimizle aramızdaki sinerji kentin tamamına yayılıyor. Bu sinerjiyle çok güzel işlere imza atılacağına inanıyorum.

İş dünyasının çatı kuruluşu olarak oda ve borsaların en büyük ideali ve sorumluluğu bulundukları şehirlerde yatırımı, üretimi, ihracatı artırarak ekonomik kalkınmaya yön vermektir.  100 yılı aşkın mazisinde, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası da, bu amaca yönelik olarak hiç durmadan çalışmış, başarılı bir grafiğe sahip olmuştur. Burada sizlerin varlığı ve desteği bizim için çok önemlidir. SATSO ne iş yapar? Sorusunun cevabını Odamızla sürdürdüğünüz güçlü iletişim sayesinde sizler vereceksiniz…Ve biz birlikte üreterek büyüyeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Başkan Altuğ’un konuşmasının ardından SATSO Genel Sekreteri Teyfik Öztürk, yeni üyelere yönelik detaylı bir sunum gerçekleştirdi.

Toplantı sonunda SATSO Camiasına katılan yeni üyeler birlik mesajları vererek düzenlenen toplantı için Başkan Altuğ başta olmak üzere tüm oda çalışanlarına teşekkürlerini ilettiler.

Haber Tarihi : 23/12/2020
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::