Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde faaliyetlerini yürüten ve gençlerin iş hayatında girişimcilikleriyle daha etkin olmaları için çalışmalar gerçekleştiren TOBB Sakarya İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi, 2020 yılının son meclis toplantısını gerçekleştirdi.

Webinar platformu üzerinden gerçekleştirilen toplantıya Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ ve Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Mertcan Korkmaz SATSO Yönetim Kurulu Toplantı salonundan iştirak ederken, SATSO Genel Sekreteri Teyfik Öztürk moderatörlüğünde gerçekleşen meclis toplantısına kurul üyeleri de online olarak iştirak etti.

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, SATSO çalışmaları ve yeni projeler hakkında bilgi vererek şunları dile getirdi;” Şehrimiz durmadan gelişmeye ve stratejik konumu itibari ile de göz bebeği olmaya devam ediyor. Geleceğe yönelik atılan her adım gençlerimize daha iyi bir Türkiye ve Sakarya emanet etmek için atılıyor. Bu bağlamda Genç Girişimciler Kurulumuzun çalışmalarını ciddiyetle takip ediyor ve önemsiyoruz. Gençlerin içerisindeki girişimcilik ruhunu ortaya çıkarmada kurulumuza büyük sorumluluk düşüyor ve yönetim kurulu olarak bizler de bu konuda desteğimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Mesleki eğitim-öğretim faaliyetlerimiz, yeni OSB projelerimiz ile oluşturduğumuz Sakarya Stratejik Planına uygun çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Gençlerimizin ileri görüşleri, çalışmaları ve destekleri bu şehir için çok önemlidir.” ifadelerini kullandı.

TOBB Sakarya İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Mertcan Korkmaz ise kurul çalışmaları, gerçekleştirilen ve gelecekte planlanan projeler hakkında katılımcılara bilgiler verdiği konuşmasında şunlara değindi; “ Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi olarak göreve seçildiğimiz tarihten bu yana amaç ve hedeflerimizi aynı tutmayarak sürekli daha ileriye ve yükseğe taşıdık. Odamızın iş ve ekonomi dünyası başta olmak üzere birçok konuda şehrimizi ileriye götürme vizyonuna bizler de gençlerimizin iş dünyasında daha da etkin olmalarını sağlayarak katkı vermeye gayret ediyoruz. Projelerimizin, çalışmalarımızın ve gelecek planlarımızın merkezine daima gençlerimizi koyuyoruz. İş dünyasında genç iş adamlarının ar-ge çalışmalarıyla, buluşlarıyla, ticari beceri ve sınai üretim kabiliyetleri ile etkinliğini artırmaları için çalışıyoruz.

Genç neslimizin kendilerine rol model ve başarıları ile örnek alacakları iş insanlarıyla buluşmaları, bu tecrübeler hakkında bilgi edinecekleri projeler, yayınlar geliştirmeyi hedefliyoruz. İlerleyen zamanlarda bu yönde çalışmalarımıza ağırlık vereceğiz.” ifadelerini kullandı.

İcra Komitesi Başkanı Mertcan Korkmaz’ın ardından gündem maddelerinde söz alan meclis üyeleri, icra komitesinin çalışmaları, sektörel sorunlar ve çözüm önerileri hakkında dilek ve temennilerde bulundular.

Haber Tarihi : 25/12/2020
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::