KOSGEB, KOBİGEL-KOBİ Gelişim Destek Programı kapsamında 2021 yılı için ilk proje teklif çağrısını gerçekleştirdi.

“İmalat Sanayinde Dijitalleşme” temalı proje çağrısı ile; yerli ve yetkin teknoloji geliştiricisi KOBİ envanterinin genişletilmesi ve imalat sanayi KOBİ’lerinin, dijitalleştirilmiş iş süreci sayısının arttırılması hedefleniyor.

Desteklerle ilgili Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinin bilgilendirilmesi amacıyla KOSGEB Sakarya İl Müdürü Onur Kurtçu’nun sunumuyla online seminer gerçekleştirildi.

Kurtçu, programın amacı, kapsama altındaki sektörler, destek ve teşvik rakamları ile şartları ile ilgili katılımcıları bilgilendirdiği seminerde şunları dile getirdi; “3 senedir dijitalleşmeye yönelik KOBİ-GEL çağrılarını gerçekleştiriyoruz. 2021 KOBİ-Gel destek programına başvuru tarihleri 7 Nisan ile 17 Mayıs tarihlerinde olacaktır. Program ile iki farklı alanda yerli ve yetkin teknoloji geliştiren KOBİ sayımızı artırmayı hedefliyoruz. Bu çağrıya Bilgisayar, elektronik, makine imalatı ve yazılımla ilgili firmalar başvurabileceklerdir. Firmalarımız başvurularını iyileştirme veya geliştirilen ürünlerin ticarileşmesi konusunda yapabileceklerdir. 8 ile 16 ay

Seminer soru-cevap bölümünün ardından noktalandı.

 

Haber Tarihi : 19/4/2021
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::