Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, şehirdeki bir dizi basın-yayın kuruluşuna ziyaretlerde bulundu.

Program kapsamında; yönetim değiştiren gazetelerden olan Yenihaber Gazetesi adına imtiyaz sahibi Halil İbrahim Balcı ve Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi adına imtiyaz sahibi Güven Hasbaş, Sakarya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Seçilen Sezai Matur, Sakarya Gazeteciler Birliği Başkanı seçilen Zeki Aydıntepe, Basın İlan Kurumu Sakarya Şube Müdürü İbrahim Çorbacı, yeni yerinde hizmete başlayan Dünya Gazetesi Sakarya Bölge Temsilcisi Hasan Coşkun, Adayorum internet sitesi köşe yazarı Safa Polat ile Genel Yayın Müdürü İbrahim Bulut ve yakın zamanda yayın hayatına başlayan Anadolu Medya Grubu adına Gürkan Kılıç’a hayırlı olsun ziyaretleri gerçekleştirildi.

Ziyaretler sırasında konuşan ve sonrasında da değerlendirmede bulunan SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Altuğ şunları dile getirdi: “Bugün birçok basın kuruluşumuza hayırlı olsun ziyaretleri gerçekleştirdik. Sakarya basını çok eski yıllardan beri sürekli faaliyet gösteren, bu işe yıllarını vermiş çok değerli gazetecilere sahip ve son yıllarda da gençleşerek bu şehir için hizmet ediyor.

Basın kuruluşlarımız bizim en önemli paydaşlarımız arasında yer alıyor. SATSO olarak bu şehri geliştirme sorumluluğu bilincinde çalışmalarımızı gerçekleştirirken basınımızın paydaşlığı sayesinde bu daha da güçlü ve yerinde oluyor. Sakarya için yerel basınımızla işbirliği içinde olmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle yeni yönetimlerle yoluna devam eden gazetelerimize, kuruluşlarda seçimle başa gelen başkanlarımıza, yeni hizmet binalarında faaliyetlerini sürdüren ve yayın hayatına yeni başlamış olan kuruluşlarımıza hizmetlerinde başarılar diliyorum. Ziyaretlerimiz devam edecek.” ifadelerini kullandı.

Başkan Altuğ’un ziyaretinden memnuniyet duyduklarını belirten kuruluş temsilcileri SATSO’nun şehir odaklı çalışmalarının önemine vurgu yaptılar. Sakarya’nın en büyük Sivil Toplum Kuruluşu olan odanın, yerel basının yanında yanında olduğunu belirterek teşekkür ettiler. Kuruluş temsilcileri şehir, ülke, ekonomiye dair gündemde yer alan konularla ilgili birçok soruyu da Başkan Altuğ’a ileterek yanıt aldılar.

Haber Tarihi : 5/8/2021
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::