Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası ile Sakarya Ticaret Borsası işbirliğiyle “PSB Anatolia Peyzaj, Süs Bitkileri, Bahçe Sanatları ve Ekipmanları Fuarı” gala yemeği Sapanca’da gerçekleştirildi.

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ ve Meclis Başkanı Talip Kuriş ile Sakarya Ticaret Borsası Başkan Yardımcısı Nizamettin Sarı’nın ev sahipliğini yaptığı organizasyona her iki kurumun Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyeleri, Sakarya Baro Başkanı Av. İlknur Ebiz Yıldız, Siyasi Partilerin İl ve İlçe Başkanları, Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu ve Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, sivil toplum kuruluşu başkanları ve temsilcileri, kurumların il müdürleri ile fuarda yer alan firma temsilcileri ve çok sayıda basın mensubu iştirak etti.

“Bir Fikirle Başladı, Ortak Akılla Bugüne Ulaştı”

SATSO ve STB adına toplantının açılış konuşmasını yapan SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ şunları dile getirdi: “Yıllar önce bir fikirle başladı bu proje. Ortak akılla çalışmalar ve katılımcı firmalarımızın, ziyaretçilerimizin ilgisi ile bugünlere bir fuar olarak ulaştı. Önümüze her yıl yeni bir hedef koyuyorduk ve geçen sene de bu hedef festivalin fuara dönüşmesiydi ki bu da bugün gerçekleşti. Önümüzdeki sene uluslararası bir fuara dönüşmesini temenni ediyoruz.  Tabi ki bu hedefimiz fuarımıza ilgi gösteren, katkı sağlayan çok değerli firmalarımız ve ziyaretçilerimiz sayesinde gerçekleşecektir. Fuarımızın katılımcı firmalara yeni işler, bol kazançlar ve bereket getirmesini temenni ediyorum. Emeği geçen herkese teşekkürlerimi, gala yemeğimize de teşrif eden herkese SATSO ve STB adına şükranlarımı sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

Başkan Altuğ’un konuşmalarının ardından gelecek yıllarda ülkemizin çeşitli illerinin ev sahipliğini yapacağı EXPO Organizasyonlarının sunumu gerçekleştirildi. EXPO 2021 Hatay Organizasyonu Genel Sekreter Yardımcısı Musa Eskiocak, EXPO 2023 tanıtımını temsilen Kahramanmaraş Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek ile EXPO 2026 İzmir Genel Koordinatörü Oya Aksay organizasyonlarla ilgili sunumlarını gerçekleştirdiler ve tüm Sakarya’yı davet ettiler.

Yoğun katılımın gerçekleştiği gala yemeği; konuşmaların ve sunumların ardından sevilen sanatçı Orhan Ölmez’in canlı konser performansı ile devam ederek noktalandı.

 

Haber Tarihi : 9/9/2021
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::