Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası aylık personel toplantısını Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ’un başkanlığında Oda çalışanlarının katılımı ile gerçekleştirdi.

Toplantıda konuşan Başkan Altuğ SATSO Genel Sekreterlik görevine Şevket Kırıcı’nın getirildiğini duyurarak, “Genel Sekreterimiz Teyfik Öztürk’ün emekli olması nedeniyle; hem Yönetim Kurulumuz hem de Meclisimizin hemfikir olduğu Sn. Şevket Kırıcı, Odamızın 18. Genel Sekreteri olmuştur. Odamızın yapısını, hedeflerini bilen ve gelişimine katkı sağlayacak vizyona sahip olan Şevket Bey’e yeni görevinde başarılar diliyorum. Güçlü bir ekip olarak yola devam ediyoruz.” dedi.

Yeni Genel Sekreter Şevket Kırıcı ise SATSO ailesine katılmaktan mutluluk duyduğunu, personel ile birlikte güzel çalışmalara imza atacağına inandığını ve camiaya hizmet etmekten onur duyacağını dile getirerek teşekkürlerini sundu.

Şevket Kırıcı Kimdir?

Oda’nın 104 yılı aşkın tarihinde 18’nci Genel Sekreter olarak görev yapacak olan Kırıcı, 10 yıla yakın bir süre Türkiye İstatistik Kurumu Dış İlişkiler Daire Başkanlığı’nda Memur, Proje Çalışanı, Hibe Yöneticisi ve Proje Koordinatörü olarak görev yapmış olup 2010 yılından itibaren de Doğu Marmara Kalkınma Ajansı bünyesinde Uzman, Birim Başkanı, Genel Sekreter Vekili ve son olarak Sakarya Koordinatörü olarak çalışmıştır.

Selçuk Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümü mezunu olan Kırıcı, mezun olduktan sonra Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nde ve Belçika-Avrupa Kolejinde “Avrupa Birliği Uzmanlığı” eğitimi almıştır. Uzmanlık alanı proje ve program geliştirme, girişimcilik, kurumsal kapasite geliştirme, inovasyon yönetimi olan Kırıcı Almanya, Hollanda, Belçika, İngiltere, Lüksemburg, Macaristan, İsveç ve Polonya’da birçok çalışma yapmış ve projeler yürütmüştür. Almanya’da dört ay süre ile Uluslararası Proje Yönetimi, Teknik İşbirliği ve Kurumsal Kapasite Geliştirme konusunda çalışmıştır.

Haber Tarihi : 17/11/2021
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::