Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yoğun bir çalışma sürecinin ardından hazırlanan “Topraktan Sofraya Sakarya Mutfağı” kitabının hediye edilmesi üzerine kurgulanan çekiliş kampanyası sonuçlandı.

“Sakarya Mutfağının tanımaya hazır mısınız?” Sloganı ile başlayan çekiliş kampanyası sosyal medya kullanıcılarının yoğun ilgisi ile karşılandı. @satso54 Instagram hesabı üzerinden yapılan ve 3 binden fazla kişinin katıldığı çekilişin sonucunda talihli 10 kişi kitapların sahibi oldu.

Sakarya’nın damak hafızasını, ve gastronomi alanındaki güçlü yönlerinin tanıtılması anlamında başlatılan Gastro Sakarya Projesi’nin bir parçası olan yemek antropolojisi kitabı, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’nın Sakarya’daki köklü kültür unsurlarının yemekler üzerinden tanıtımı ve turizme kazandırılmasına katkı sunacak.

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, şehrin gastronomi alanında yeni rehberi sayılacak önemli bir eseri hayata geçirmekten gurur duyduklarını, eserin daha geniş alanda bilinirliğinin artırılmasına önem verdiklerini dile getirerek çekilişin kazananlarını kutladı.

Başkan Altuğ, “Şehrimizde ve ulusal alanda oldukça dikkat çeken bu eserin daha faza kitleye ulaşmasını sağlamak amacıyla başlattığımız ve Odamız İnstagram hesabı üzerinden yürütülen kampanya kısa sürede büyük ilgi gördü.

Bunun sonucunda da talihli 10 kişi kitabın sahibi oldu. Çekilişimize ilgi göstererek katılan herkese teşekkür ediyor ve kazanan talihlilerimizi de tebrik ediyorum. İlerleyen günlerde kendilerine yayınlarımızı takdim edeceğiz. Odamız Sakarya temalı kültürel çalışmalarına devam edecek.”

Haber Tarihi : 25/1/2022
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::