Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, Miraç Kandili kutlama vesilesiyle açıklamada bulundu.

Başkan Altuğ mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Regaip Kandili’yle girdiğimiz mübarek üç aylarda, Miraç Kandili’ni karşılıyor olmanın mutluluğu içerisindeyiz. Kültürümüzde kandiller beraberliğin, barış ve dayanışmanın öne çıktığı müstesna günlerdir. Yardıma muhtaçlara el uzatmak, destek olmak ve paylaşmak, böyle özel günlerde daha da ayrı bir önem kazanır.

Dünyadaki Savaşların Son Bulmasına Vesile Olsun

Miraç Kandilimizin, sevgi, saygı ve hoşgörü ortamının kurulmasına, birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin güçlenmesine vesile olmasını temenni ediyorum. Bu kardeşlik ortamının tüm dünya milletleri ve ülkeleri arasında yaşanması da en büyük temennimiz. Özellikle şu anda aktif şekilde devam eden savaşlar başta olmak üzere salgınların, kötü gidişatın son bulmasına vesile olmasını diliyorum. Artık tüm dünya olarak buna ihtiyacımız var.

Bu duygu ve düşüncelerle Sakaryalı hemşehrilerimiz ve üyelerimiz başta olmak üzere, Türk Milletinin ve tüm İslam aleminin mübarek Miraç Kandili’ni en içten duygularımla kutluyorum.” ifadelerini kullandı.

Haber Tarihi : 25/2/2022
PAYLAŞ
Son Haberler ::